Arbetshandledning - Ge dig själv en chans

Jag heter Anna Kurtén, jag är lösningsfokuserad arbetshandledare (STORY) och veterinärmedicine licentiat.

 

Jag har utbildat mig till arbetshandledare, eftersom det är flexibelt verktyg med vilket man kan fundera över sin roll i arbetslivet. Vetskapen om att veterinärer ökat upplever stress och belastning i sitt arbete, gav mig motivation att studera ett nytt yrke. Jag vill delta i att skapa ett hållbarare arbetsliv.

 

Arbetshandledning känns som mitt sätt att verka. Vid möten kan man i lugn och ro lyfta fram svåra frågor, söka nya synvinklar, förtydliga val och tillföra glädje till arbetet. En lyckad arbetshandledning ger nya möjligheter.

Lösningsfokuserad Arbetshandledning

Jag erbjuder lösningsfokuserad arbetshandledning som stöd för arbete- och studielivet. Du kanske står i ett vägskäl och funderar på riktning, söker motivation, behöver stöd med att orka eller så något helt annat – du bestämmer hur jag kan hjälpa! Arbetshandledningen är konfidentiell och målinriktad.

 

Vanligen pågår arbteshandledningarna allt från sex månader till två år. Vi möts i medeltal en gång om månaden. Ta gärna kontakt, fråga mera, den första handledningen är kostnadsfri för dig. Ifall du är bosatt i Åbo-trakten kan vi träffas, jag jobbar också på distans.

 

Jag handleder både individer och grupper från alla yrken.

tmiannakurten@gmail.com
Silkkikatu 9, 20660 Littoinen

Y-tunnus 1366155-3

kontaktformulär

Började du fundera om arbetshandledning skulle vara något för dig själv?

Ta kontakt så funderar vi tillsammans!